Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΕ


Η δεκαεπτάχρονη Βασιλική Καλογιάννη είναι μία από τους νέους 10 νέους που επιλέχθηκαν να μιλήσουν στη σκηνή του TEDxAcademy Youth 2015. Είναι μαθήτρια της Β’ Λυκείου και προετοιμάζεται για σπουδές στην Ιατρική! Αγαπά τη βιολογία, το τραγούδι, το βόλεϊ και τα βιβλία.

Πιστεύει στη διαφορετικότητα, στο ότι ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και πρέπει να είναι περήφανος γι’ αυτό.

 Πιστεύει στην ανθρώπινη επιμονή και τα ανθρώπινα θαύματα. Δεν πιστεύει στην επίτευξη καταστάσεων επειδή το σύμπαν είναι μεγαλόψυχο, αλλά επειδή εμείς οι ίδιοι το επιθυμούσαμε αρκετά ώστε να επιμείνουμε.

Ονειρεύεται έναν κόσμο στον οποίο οι άνθρωποι θα ζουν σεβόμενοι ο ένας τον άλλον, έναν κόσμο στον οποίο δε θα έχει σημασία το ύψος σου, το χρώμα του δέρματός σου, ο Θεός στον οποίο πιστεύεις ή το αν δεν έχεις ένα Υ χρωμόσωμα στο DΝΑ σου.

Γιατί ο σεβασμός δεν κάνει διακρίσεις, είναι ένα αναφαίρετο και πανανθρώπινο δικαίωμα.

Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεκίνησαν! Εισιτήρια από 5 ευρώ! Παρακολουθήστε την εκδήλωση με τους μαθητές σας. Για να αγοράσετε τα εισιτήριά σας πιέστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το TEDxAcademy Youth 2015 θα βρείτε εδώ, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα του TEDxAcademy Youth, www.tedxacademy.com.

Το ΤEDxAcademy των Νέων θα γίνει την Τρίτη, 5 Μαΐου στο Μουσείο Μπενάκη (Κτίριο Πειραιώς).