Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


Η  3 Ιουνίου 2015 είναι μια χαρμόσυνη μέρα για όλη τη Δημόσια Επαγγελματική Εκπαίδευση της χώρας. Στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης με αριθμό 1016/3-6-2015 δημοσιεύονται τα ονόματα όλων των 1817 εκπαιδευτικών που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα και τώρα επιστρέφουν στο φυσικό τους χώρο, στα Επαγγελματικά Λύκεια.

Κλείνει έτσι μια παρένθεση που είχε ανοίξει το καλοκαίρι του 2013 και ταλαιπώρησε τα σχολεία, τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές τους. Δυστυχώς, όταν ένα καρφί βγαίνει από τη πληγή, το σημάδι μένει. Και από ότι λένε οι ίδιοι οι καθηγητές που πέρασαν αυτή τη μεγάλη δοκιμασία, οι πληγές από τη διαθεσιμότητα μένουν και θα παραμένουν για αρκετό χρόνο στις ψυχές τους.

Όσοι εκπαιδευτικοί είχαμε μείνει στα σχολεία κατανοούμε πλήρως όλη αυτή τη περιπέτεια, ξέρουμε ότι οι πληγές θα κάνουν το χρόνο τους για να γιατρευτούν, θέλουμε όμως να τους πούμε ότι η χαρά τους είναι και δική μας μεγάλη χαρά και δεν βλέπουμε την ώρα να τους ξαναδούμε και πάλι στο φυσικό τους περιβάλλον και να τους υποδεχθούμε με μια μεγάλη αγκαλιά και μια ανθοδέσμη.

Καλοί και αγαπητοί Συνάδελφοι της πρώην Επαγγελματικής Σχολής Ζωγράφου,

Ευγενία, Τάσο, Αμαλία, Ανδρέα, Χρύσα, Φώτη, Θανάση, Νίκη, Γιάννη, Κατερίνα, Ζαχαρούλα, Γαρυφαλλιά, Ελευθερία, Γιώργο και Φωτεινή

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ !

ΚΣ, ΙΜΑ, ΓΚ, ΕΚ, ΚΓ, ΓΣ, ΝΜ, ΓΣ, ΑΖ, ΛΜ

Το ΦΕΚ μπορείτε να το κατεβάσετε από ΕΔΩ

Από την π. ΕΠΑΣ Ζωγράφου