Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Τα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Τα σχολεία της Α' Αθήνας έλαβαν σήμερα  από το Πανεπιστήμιου Αιγαίου τη πιο κάτω επιστολή, την οποία ευχαρίστως και αναδημοσιεύουμε, με σκοπό τη πληρέστερη ενημέρωση των τελειοφοίτων μαθητών. Επίσης, εκφράζουμε την ελπίδα, και τα άλλα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας να αναλάβουν παρόμοια πρωτοβουλία. Κ.Σ.

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προκειμένου να πληροφορήσει τους μαθητές των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και να τους διευκολύνει στην επιλογή των σπουδών τους, δημιούργησε ηλεκτρονικό φυλλάδιο με πληροφορίες για όλα τα Τμήματα του Ιδρύματος.

Η ηλεκτρονική μορφή του φυλλαδίου διευκολύνει την αποστολή του στα σχολεία και κάθε μαθητής μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό και να το αποκτήσει με μία απλή μεταφορά του αρχείου. Για το περιεχόμενο του φυλλαδίου λάβαμε υπόψη ερωτήματα που συνήθως θέτουν καθηγητές Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, μαθητές, και γονείς, και όσον αφορά στο σχεδιασμό του στοχεύσαμε σε ομοιόμορφη θεματολογία για όλα τα τμήματα προκειμένου να εντοπίζεται εύκολα η πληροφορία.

Με την πεποίθηση ότι το παρόν φυλλάδιο αποτελεί σημαντικό εργαλείο και διευκολύνει τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς του σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού, σας παρακαλούμε για την αποστολή του φυλλαδίου στα σχολεία της Διεύθυνσής σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.

Κάνετε κλικ για μεγέθυνση.