Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ



Αύριο είναι μια ιστορική μέρα για την ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ. Υπογράφεται στις 12 το μεσημέρι το Πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής του Αρχείου του σχολείου. Το παραδίδει ο τελευταίος διευθυντής Κώστας Σταφυλάς και το παραλαμβάνει η διευθύντρια του 1ου ΕΠΑΛ ΖΩΓΡΑΦΟΥ κ. Ειρήνη Πουπάκη.

Το Αρχείο αυτό, για περισσότερο από είκοσι πέντε (25) χρόνια, το οργάνωσε, το ενημέρωσε και το τήρησε με θρησκευτική ευλάβεια ο Ισίδωρος-Μάριος Αντωνελάκης.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από το κείμενο του πρωτοκόλλου:

...   Με τον όρο Αρχείο της ΕΠΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ νοείται το σύνολο των πάσης φύσεως φακέλων και εγγράφων των εξής σχολείων:

v της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Τ.Ε.Σ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ) η οποία καταργήθηκε με το νόμο 2640/1998 και το αρχείο της τηρήθηκε από την  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (ΕΠΑ.Σ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ)

v του ΔΗΜΟΣΙΟΥ 2ου ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ (2ΟΥ Τ.Ε.Ε. ΖΩΓΡΑΦΟΥ) που έπαυσε να λειτουργεί με το νόμο 3475/2006, και το αρχείο του τηρήθηκε από την  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (ΕΠΑ.Σ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ)

v της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (ΕΠΑ.Σ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ) που έπαυσε να λειτουργεί με το νόμο 4186/2013

v του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ (Τ.Ε.Ε.) «ΑΚΜΗ», που έπαυσε να λειτουργεί και το αρχείο του τηρήθηκε από την  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (ΕΠΑ.Σ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ)

v του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ (Τ.Ε.Ε.) «ΧΥΜΟΥ ΕΛΕΝΑ» που έπαυσε να λειτουργεί και το αρχείο του τηρήθηκε από την  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (ΕΠΑ.Σ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ)


v της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (Τ.Ε.Σ.) «ΝΙΚΗ ΛΑΚΚΑ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ (Τ.Ε.Ε.) «ΝΙΚΗ ΛΑΚΚΑ» που έπαυσαν να λειτουργούν και το αρχείο τους τηρήθηκε από την  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (ΕΠΑ.Σ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ) ...