Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ "ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ".

Το σχολείο μας, η ΕΠΑΣ Ζωγράφου, τη σχολική χρονιά 2011-2012 είχε πραγματοποιήσει μια επιτυχημένη εκδήλωση στο Αμφιθέατρο με θέμα την Οδική Ασφάλεια. Τότε, μας είχε μιλήσει ένας εκπρόσωπος του Ινστιτούτου «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ». Του Ινστιτούτου, που ίδρυσαν ο πατέρας και η μητέρα του Πάνου Μυλωνά, φοιτητή Μηχανολόγου στο πανεπιστήμιο της Πάτρας ο οποίος έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών. Οι γονείς του Πάνου ίδρυσαν αυτό το Ινστιτούτο, στη μνήμη του Πάνου, με σκοπό κανένας άνθρωπος να μη χάνει άδικα τη ζωή του σε οδικά δυστυχήματα. Αυτό λοιπόν το Ινστιτούτο, διοργανώνει ένα Φεστιβάλ Οδικής Ασφάλειας τη Τετάρτη στο Σύνταγμα. Ας δούμε τις λεπτομέρειες όπως τις διαβάσαμε στο www.gocar.gr.

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, διοργανώνουν Φεστιβάλ Οδικής Ασφάλειας την Τετάρτη 28 Μαΐου στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος.

Οι δράσεις του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» συνεχίζονται δυναμικά και τακτικά, ενημερώνοντας το κοινό σχετικά με το νευραλγικό θέμα της οδικής ασφάλειας. Την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 από τις 09:00 έως τις 19:00 θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Οδικής Ασφάλειας στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα, τόσο στον εξωτερικό χώρο, όσο και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό «Σύνταγμα».

Εκεί, το καταρτισμένο προσωπικό του Ι.Ο.ΑΣ. και ο ειδικός εξοπλισμός, θα προσφέρουν τη δυνατότητα εκπαίδευσης σε όλους τους ενδιαφερόμενους . Οι προσομοιωτές του Ι.Ο.ΑΣ. και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «κάντο- σωστά» για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, μαζί με την εφαρμοσμένη εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών, τη διανομή εντύπων και t-shirts με μηνύματα για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων αλλά και η δυνατότητα αιμοδοσίας για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Ι.Ο.ΑΣ. θα είναι στη διάθεση του κοινού σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας.



Η Ιστοσελίδα του  Ινστιτούτου: IOAS